LIBROW

Denna produkt kommer inte att tillfredsställa krävande kunder. Librow Purified Eyebrow Serum är en kosmetika som tjänar de som har tunna och känsliga ögonbryn som behöver näring och vård. Men, de som har väldigt skadade bryn kommer inte att bli nöjda med effekten som ges av denna produkt. Man kan förvänta sig att få mer för pengarna som betalas för detta ögonbrynsserum.

Hur fungerar Librow?

  • gör ögonbrynen kraftigare och lite mörkare
  • tillför viktiga näringsämnen till brynen
  • förhindrar förlust av fukt
  • minimerar effekterna för åldrande i ögonbrynen

Ingredienser: Detta är ännu ett ögonbrynsserum som är vattenbaserat. Bortsett från det innehåller Librow även ricinolja, biotin och hasselnötsextrakt, för att bara nämna ett par ingredienser. Det finns även flera växtextrakt, men det är betydligt färre än antalet av konstgjorda ämnen, konserveringsämnen och stabiliseringsämnen som ska förbättra serumets effekt.

Formula: Den har rätt konsistens, varken för tjock eller för rinnig. Tack vare detta är denna skönhetsprodukt enkel att applicera över brynets båge. Vidare är Librow luktfri och ofärgad, så den löper ingen risk att missfärga huden runt ögonbrynen.

Applikator: Tyvärr är Librows applikator ganska otymplig att använda. Trots att applikatorn i sig själv inte är dålig, är den inte tillräckligt noggrann. Borsten är lite grövre än de typiska borstarna för ögonbrynsserum, men den är fortfarande inte kraftig nog för att göra appliceringen till en smidig process med bara ett enda drag. Detta är en stor nackdel för denna kosmetiska produkt.

Användning: Om du är osäker på hur man applicerar Librow så hittar du instuktioner på pappersbilagan som kommer i förpackningen. Processen är som tur är inte så svår. Det är dock viktigt att applicera endast en liten kvantitet av ögonbrynsserumet efter noggrann sminkborttagning, alltid innan du går till sängs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *