REVITABROW

Från märket Revitalash finner vi inte bara serum för ögonfransar, utan även RevitaBrow ADVANCED Eyebrow Conditioner. RevitaBrow är en produkt som rekommenderas för personer med tunna och svaga bryn, som främst skadats av dålig hårborttagning eller åldrande. Det viktiga är att även personer som gjort permanent sminkning, eller microblading, även kan använda detta ögonbrynsserum.

Hur fungerar Revitabrow?

  • hjälper att återuppbygga tunna bryn
  • gör hårstrån mörkare och mer elastiska
  • tillför optimal fukt och elastisictet
  • främjar brynens volym

Ingredienser: Produkter som lanseras av detta märke karaktäriseras av sina rika sammansättningar. Till exempel innehåller Revitabrow biotin, glycerin och vete protein, kombinerat med fem växtextrakt (ringblomma, ginseng, palm, grönt te och saccharina japonica). Tyvärr blandas de även med konstgjorda ämnen som försämrar effekten som ges av de vårdande substanserna.

Formula: När det kommer till dess konsistens förvånas vi inte av Revitabrow. Det är en rinnande formula som måste appliceras väldigt försiktigt för att inte rinna ner över ögonlocken. Den har varken lukt eller färg.

Applikator: Det finns inga märkvärdiga innovationer när det kommer till Revitabrows applikator. Troligtvis fick märket inspiration från lösningarna som använts av liknande produkter. Detta ögonbrynsserum är menat för att appliceras med finess över bågen. Applikatorns storlek är perfekt, välformad och samlar upp rätt mängd serum.

Användning: Innan Revitabrow kan appliceras måste huden runt ögat och under ögonbrynet rengöras, för att tillåta serumet att absorberas utan problem. För att göra effekten starkare är det bästa att dra applikatorn ett par gånger längs bågen för att vara säker på att tillräckligt med serum har applicerats.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *