NEUBROW

Nästa position i denna rangordning intas av Neubrow brow enhancing serum. Denna produkt utvecklades för näringsfattiga, glesa och åldrande ögonbryn. Tyvärr är en förpackning av en 60-dagars behandling väldigt dyr. Många betonar att denna lösning inte är budgetvänlig, eftersom du kan få något betydligt bättre för samma pris.

Hur fungerar Newbrow?

  • förbättrar ögonbrynens skick från insidan
  • skyddar brynen från yttre omständigheter
  • tillför näringsämnen och fukt
  • saktar ner åldrande processer
  • gör brynen glansiga och mjuka

Ingredienser: Neubrow är ett förbättrande serum för ögonbrynen som grundar sin effekt i extrakt från äpple. Detta är en ingrediens som ansvarar för att stärka spänsten, liknande polypeptider, biotin, B-vitamin, sötmandel protein och keratin. Den låter spännande, men avsaknaden av de faktiska ämnena (framförallt keratin) kan överbelasta och skada känsliga bryn.

Formula: Detta är ett välutvecklat ögonbrynsserum som inte rinner ner i ögonenn, den absorberas snabbt och gör inte brynen klumpiga. Den har varken lukt eller färg, så den borde passa alla som letar efter ett lätt serum.

Applikator: Applikatorn är verkligen enastående, och svår att förvirras med andra ögonbrynsserum. För att förklara, Neubrow har en dubbel applikator som består av en bred borste och en kam i en ände, och en tunn borste på den andra. Om man blir störd av att behöva hålla i en ände med en borste beror på var och en.

Användning: Den dubbla applikatorn innebär en längre applicering. Innan vi lägger på Neubrow måste vi noggrant ta bort sminkrester och separera hårstråna med en kam. Endast då kan man svepa med änden av applikatorn och applicera serumet över brynet. Men för att kunna fördela serumet jämnt är det värt att kamma genom ögonbrynen även efteråt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *