BROWFOOD

Ett ögonbrynsserum som förtjänar några lovord är Browfood biomedicinska serum. Detta är en produkt som utvecklats för alla fans av naturlig vård. Dess förpackning uppfyller kraven från Ecocert. Det är även en formula som erkänns som positiv när det gäller dess påverkan på miljön. Den passar för tunna och glesa ögonbryn.

Hur fungerar Browfood?

  • vårdar och återfuktar känsliga bryn
  • skapar illusionen av tjockare hårstrån och ger glans
  • gör ögonbryn starkare och fylligare
  •  främjar återuppbyggande processer för svaga ögonbryn

Ingredienser: Personer som älskar ekologisk kosmetika kommer att bli förundrade över denna produkt. Browfood Phyto-Medic Eyebrow Enhancer innehåller en biomedicinsk blandning som är en uppsättning av väl kombinerade vårdande ämnen. Bland dem finner du aragnin, rotextrakt från pion, soja proteiner, ris proteiner och lavendelvatten. Men det är viktigt att förstå att 100% naturlighet innebär inte alltid effektivitet.

Formula: Browfood är ett serum i en tunn gel som är relativt enkel att fördela över ögonbrynen. Dock krävs en del moment för att produkten ska kunna absorberas helt, vilket gör att processen förlängs och kan bli tröttsam. Man kan inte applicera andra produkter förrän huden har torkat helt efter applicering av serumet.

Applikator: En av nackdelarna med Browfood Phyto-Medic Eyebrow Enhancer är dess applikator. Tyvärr har den en tunn borste som är typisk för ögonfransserum istället för något mer användbart och smidigt för bryn. Med andra ord gör denna borste det inte enklare att applicera och använda serumet på rätt sätt, och det påverkar tiden som läggs ner på hela processen.

Användning: Innan serumet appliceras måste ögonbrynen rengöras noggrannt, frigjort från alla sminkrester, talg och andra orenheter som har samlats i ögonbrynen under dagen. Browfood kan även endast appliceras på kvällen för att kunna verka under natten.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *