NANOBROW

bästa ögonbrynsserum NanobrowEtt av de oftast rekommenderade ögonbrynsserumen är Nanobrow. Detta är en produkt som utvecklats för personer med tunna och smala ögonbryn som lätt tappar hårstrån. Tack vare de speciella ingredienserna, en väl genomtänkt formula och, som när den appliceras korrekt, främjar tillväxt av hår i brynen markant.

Hur fungerar Nanobrow?

  • återuppbygger skadade ögonbryn
  • förstärker hårsäckarna för att förebygga okontrollerat håravfall
  • påskyndar hårväxt
  • gör ögonbrynen kraftigare och gör att dem ser fylligare ut
  • gör ögonbrynen mörkare och glansiga
  • gör ögonbrynen mer elastiska, vilket gör dem lättare att styla

Vad döljer sig i ett ögonbrynsserum som gör det till det mest valda bland många andra liknande produkter? Det har helt enkelt ingen riktig konkurrent inom många aspekter.

Ingredienser: Denna exeptionellt eleganta flaska från Nanobrow rymmer en blandning av högkvalitativa vårdande och tillväxtfrämjande ämnen, så som arganin och panthenol. Det är ett serum som är fritt från parabener, silikon, konstgjorda färgämnen och aromer. Den innehåller inga animala produkter heller. Vidare är mängden av ingredienser som används endast reducerat till det absolut nödvändiga, för att inte överbelasta ögonbrynen utan bara vårda dem effektivt. Det är även värt att påpeka att Nanobrow innehåller värdefulla växtextrakt som baikal frossört, ginseng, soja och vete extrakt. 

Formula: Sammansättningen av Nanobrow har även stor vikt i varför serumet snabbt kan ta sig in i hårsäckarna och arbeta inifrån, utan att rinna ner över ögonlocken när den appliceras. Trots att den är färglös så gör serumet hårstråna mörkare och grövre på ett naturligt sätt från grunden. Den är luktfri och orsakar inga irritationer.

Applikator: Nanobrow är ett ögonbrynsserum med en ganska liten applikator som är mjuk och välformad. Svampen på dess ände fångar inte bara in rätt mängd serum, utan gör det även enkelt att applicera produkten över ögonbrynets båge.

Användning: Sättet vilket Nanobrow är tänkt att appliceras på är ett annat problem som är värt att fokusera på. Detta serum rekommenderas att läggas på efter noggrann rengöring och sminkborttagning på kvällen innan läggdags, i samma veva som man vanligtvis smörjer in sin nattkräm. Det viktigaste är dock att använda serumet INNAN man applicerar krämen. Regelbundenhet är även viktigt, det är trots allt ett serum som kommer att ge de bästa och mest eftertraktade effekterna om de används regelbundet varje dag.

produkt-webbplats: nanobrow.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *